Nieuws

Clubhuis en meer

Donderdag 28 november

In het Groot Vlaardingen van deze week staat een artikel geplaatst over AV Fortuna dat we een hal en een clubhuis krijgen. Helaas is dit artikel niet helemaal correct.

Lees meer

Bestuurslid Weg!!

Donderdag 28 november

Daar het huidig bestuurslid-weg Frederique Welle Donker haar maatschappelijke carrière niet meer kan combineren met haar vrijwillige bestuurstaken komt er aanstaande ALV of indien mogelijk eerder deze vacature vacant. Wij zoeken als vereniging een echte goed gemotiveerde allesbinder die de wegsectie met verve vertegenwoordigd in het bestuur.

Lees meer

Nieuwjaarsreceptie 2020

Dinsdag 26 november

De nieuwjaarsreceptie van AV Fortuna wordt komende 10 januari van 19:30 tot 21:30 gehouden in de Vulcaan brouwerij aan de Oosthavenkade te Vlaardingen en wordt muzikaal begeleid door onze eigen DJ Raimond.

Mocht je aanwezig willen zijn om te proosten op het nieuwe jaar, ontvangen we graag vooraf je aanmelding ivm de beperkte capaciteit van de locatie  via voorzitter@avfortuna.nl

Net geen podiumplaats voor Daimy

Zondag 24 november

 

Bij de Warandeloop in Tilburg waren afgelopen zaterdag 4 Fortunezen jeugdleden aanwezig. Dion van Beek (JPC), Daimy van Beek (JPA1), Lianne den Dekker (MD2) en Matthias Treurniet (JC1)  verdedigden de rood, geel en zwarte kleuren van Fortuna met verve. Op zondag namen ook de senioren Kristel van den Berg en Terry Ringlever deel.

Lees meer

Succesvolle Vulcaan Halve Marathon

Donderdag 14 november
Fernhout 10 km

Afgelopen zondag 10 november werd de Vulcaan Halve Marathon gehouden onder werkelijk fantastische weersomstandigheden. Deze dag werd georganiseerd door de WOC-weg commissie van onze vereniging en bevatte naast de Vulcaan halve marathon ook de Fernhout Fysiotherapie 10 km; de Polderpoort 5 km en de Komkids 1 km kidsrun. Zowel voor de 5- en 10 km werd er ook deelgenomen door onze PowerWalking sectie, ongeveer 18 leden verdeeld over deze afstanden namen deel.

Lees meer
Toon al het nieuws

Agenda

Vrijdag 6 december
08:00 – 09:00

scholen/bedrijven

Maandag 23 december
20:00 – 22:00

Bestuursvergadering

Dinsdag 31 december
11:00

OLIEBOLLENLOOP

Vrijdag 10 januari
19:30 – 21:30

Nieuwjaarsreceptie 2020 Vulcaan brouwerij

Zaterdag 11 januari

Startersclinic_januari 2020

t/m 11-04-2020 Inschrijven
Toon volledige agenda

Mededelingen

Informatie over clubgebouw

Omdat er thans nog onvoldoende informatie voorhanden is, wordt de bijeenkomst van donderdag 28/11 afgelast. Zodra er meer informatie beschikbaar is, organiseren wij een informatieve bijeenkomst.

Oneigenlijk gebruik baan

Onlangs is geconstateerd dat de baan waar wij veel huurpenningen voor betalen door “collega” sport aanbieders wordt gebruik zonder hiervoor in overleg te treden. De Taekwondo atleten lopen er op hun blote voeten in hun witte gewaad inloop rondjes, zowel jeugd als senioren en de X-core klas geeft er les als het te heet word in hun zaaltje. Dit is zonder enige vorm van overleg niet de bedoeling, als wij naar binnen moeten wegens weer omstandigheden en een vrije zaal pakken van de Polderpoort zit de factuur de volgende dag in de mail.

Ondertussen met de X-core groep afspraken gemaakt en zij zullen zich voortaan melden bij de trainer op de baan om te vragen of het mag/kan. Als tegenprestatie gaan ze tzt een X-core les verzorgen voor onze leden, zo zie je er hoeft niet altijd een bedrag tegenover te staan. 

Besluiten of er (ad hoc) van de baan gebruikt mag worden door derden ligt altijd bij de trainer op de baan, niet bij anderen, graag wel altijd een melding maken en een mail naar secretariaat sturen dan gaat het verantwoordelijk bestuurslid contact opnemen voor het maken van afspraken. 

Nu ook Instagram via de homepage

Insta

Onze nieuwe Webmaster Jan Aarssen is lekker bezig, op de website zie je nu ook de succesvolle Instagram vermeld staan. Ga ook ons Instagram account volgen en mis niets meer.

AV Fortuna Rookvrij

Rookvrij

Vanaf 17 juni aanstaande is de vereniging Rookvrij

Vanaf aanstaande 17 juni 2019 zijn wij Rookvrij, het gehele terrein waar wij de beschikking over hebben wordt per die datum rookvrij. We snappen dat het een gecombineerd complex is maar graag niet meer roken langs de baan, in de omgeving van de baan, op terrein naast kleedkamers, opslag, krachthonk en secretariaat. Wij vragen alle ouders, bezoekers, leden, vrijwilligers die toch willen roken dit te doen buiten de hekken van ons complex te doen.

Toon alle items