Nieuws

Opnieuw verbetering clubrecord door Levi Verver

Zaterdag 14 september

Levi Verver heeft zich opnieuw verbeterd met de discus. In Lisse kwam hij tot een afstand van 45.51 meter. Een verbetering van 34 centimeter t.o.v. zijn oude clubrecord bij de A-junioren.

Vijfde plaats Nel v.d. Meijs bij EK Masters

Maandag 9 september

Na de 6e plaats van Leo van der Aa liet ook Nel v.d. Meijs een mooie meerkamp zien in Italië. Met een puntentotaal van 3944 punten eindigde Nel op de 5e plaats bij de vrouwen 60+. Het puntentotaal en haar prestaties op de 80mH, 200 meter, 800 meter, hoogspringen en verspringen betekende tevens een clubrecord in deze categorie.

Lees meer

Zesde plaats Leo van der Aa op EK masters

Zondag 8 september

Leo van der Aa heeft in Stadio Chiggiato in het Italiaanse Caorle een knappe zesde plaats behaald op de tienkamp voor Masters 45+. Donderdag 5 en vrijdag 6 september ging Leo de strijd aan met 20 andere atleten. Na twee lange dagen onder lastige weersomstandigheden eindigde Leo als zesde met 5197 punten.

Lees meer

Clubrecord werpvijfkamp voor Lars Könemann

Zondag 8 september

Lars Könemann heeft zaterdag 7 september het clubrecord M45 op de werpvijfkamp verbeterd. In Rotterdam kwam hij tot 2021 punten. Dit waren er 112 meer dan Leo van der Aa scoorde in 2018.

Toon al het nieuws

Agenda

Zaterdag 7 september
t/m 07-12-2019
Woensdag 18 september
08:30 – 12:30

Schoolsportdag

Donderdag 19 september
13:30 – 17:00

Schoolsportdag

Maandag 23 september
20:00 – 22:00

Bestuursvergadering

Woensdag 25 september
08:30 – 12:30

Schoolsportdag

Toon volledige agenda

Mededelingen

Vrijwilligers opgelet!

Als dank voor jullie enorme inzet van het afgelopen jaar (en daarvoor) gaan we er zondagmiddag 10 november een klein feestje van maken met elkaar.

De band is al aan het repeteren, aan het menu wordt gewerkt.

De details volgen nog en ook de wijze van aanmelden, maar zet het alvast in jouw agenda!

Nu toch al vragen? Stel ze gerust aan het bestuurslid Vrijwilligers.

Namens het bestuur, Gr. Ineke

Oneigenlijk gebruik baan

Onlangs is geconstateerd dat de baan waar wij veel huurpenningen voor betalen door “collega” sport aanbieders wordt gebruik zonder hiervoor in overleg te treden. De Taekwondo atleten lopen er op hun blote voeten in hun witte gewaad inloop rondjes, zowel jeugd als senioren en de X-core klas geeft er les als het te heet word in hun zaaltje. Dit is zonder enige vorm van overleg niet de bedoeling, als wij naar binnen moeten wegens weer omstandigheden en een vrije zaal pakken van de Polderpoort zit de factuur de volgende dag in de mail.

Ondertussen met de X-core groep afspraken gemaakt en zij zullen zich voortaan melden bij de trainer op de baan om te vragen of het mag/kan. Als tegenprestatie gaan ze tzt een X-core les verzorgen voor onze leden, zo zie je er hoeft niet altijd een bedrag tegenover te staan. 

Besluiten of er (ad hoc) van de baan gebruikt mag worden door derden ligt altijd bij de trainer op de baan, niet bij anderen, graag wel altijd een melding maken en een mail naar secretariaat sturen dan gaat het verantwoordelijk bestuurslid contact opnemen voor het maken van afspraken. 

Nu ook Instagram via de homepage

Insta

Onze nieuwe Webmaster Jan Aarssen is lekker bezig, op de website zie je nu ook de succesvolle Instagram vermeld staan. Ga ook ons Instagram account volgen en mis niets meer.

AV Fortuna Rookvrij

Rookvrij

Vanaf 17 juni aanstaande is de vereniging Rookvrij

Vanaf aanstaande 17 juni 2019 zijn wij Rookvrij, het gehele terrein waar wij de beschikking over hebben wordt per die datum rookvrij. We snappen dat het een gecombineerd complex is maar graag niet meer roken langs de baan, in de omgeving van de baan, op terrein naast kleedkamers, opslag, krachthonk en secretariaat. Wij vragen alle ouders, bezoekers, leden, vrijwilligers die toch willen roken dit te doen buiten de hekken van ons complex te doen.

Toon alle items