Nieuws

Meerkampsucces voor Daimy

Dinsdag 22 september

Na zijn 2e plaats op de meerkamp gisteren bij de battle, veroverde hij bij av Sparta in Den Haag de eerste plaats bij de jongens pupillen A1.

Lees meer

Geslaagde battle

Dinsdag 22 september

Mooi weer, veel persoonlijke records, podiumplaatsen, maar geen wisselbeker waren de resultaten bij de eerste battle tussen de jeugd van Olympus’70 en av Fortuna.

Lees meer

Clubrecord 3000 meter voor Kristel van den Berg

Maandag 21 september

Eerder meldde we al de clubrecords van Joris en Michael, maar ook Kristel van den Berg kon gisteren een verbetering van het clubrecord bijschrijven. Kristel liep de 3000 meter in 9.32.14 en was daarmee bijna 6 seconden sneller dan haar oude record uit 2019!

Clubrecords voor Joris Tammes en Michael Ketting

Zondag 20 september

Bij de Twinson Energie Flex Meeting zondag in Barendrecht zijn drie clubrecords verbeterd. C-junior Joris Tammes liep een razendsnelle 400 meter en Michael Ketting verbeterde het clubrecord gewichtwerpen en het record op de werpvijfkamp.

Lees meer

Derde plaats Amin Boulakhras bij Open NK Para-Atletiek

Zondag 20 september

Amin Boulakhras heeft zondag in Tilburg. tijdens de Open NK voor atleten met een handicap, een mooie derde plaats behaald op het verspringen. Hij kwam in zijn vierde poging tot 5.09 meter. Op de 100m kwam Amin tot 12.67s en op de 200 meter tot 26.58d

Lees meer
Toon al het nieuws

Agenda

Zaterdag 5 september

Startersclinic september 2020

t/m 05-12-2020 Les gesloten
Maandag 28 september
09:00 – 16:05

Gymles Geuzencollege

20:00 – 22:00

Bestuursvergadering

Dinsdag 29 september
10:50 – 16:05

Gymles Geuzencollege

Woensdag 30 september
09:00 – 16:05

Gymles Geuzencollege

Toon volledige agenda

Mededelingen

Protocollen Trainingen Baan

De ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op.

Zo is donderdag jl bekend geworden dat we ook voor de atleten tot en met 18 jaar vrijelijk mogen bewegen zonder de 1.5m regel. Dit betekent niet dat we groepshugs etc gaan doen. Maar sporten als groep is natuurlijk weer mogelijk. Uiteraard wel met 1.5m afstand tot de trainers. Dit gaat in per 1 juni.

En als er dergelijke wijzigingen zijn, worden de trainingen en protocollen ook weer anders. De protocollen zijn dan ook weer geactualiseerd en tot nader order van kracht.

Zie bijgevoegde protocol.

Lees meer

Vooraankondiging reanimatietraining

Op vrijdagavond 30 oktober vindt de reanimatietraining plaats.

Noteer de datum alvast in je agenda.

Detail info en wijze van aanmelden volgt zodra het programma is uitgewerkt, waarbij uiteraard de Corona maatregelen in acht worden genomen.

Bij veel interesse geldt dit jaar dat trainers voorrang krijgen om deel te nemen.

Afgelasting Vulcaan Halve Marathon

Het bestuur heeft helaas moeten besluiten dat de Vulcaan Halve Marathon dit jaar geen doorgang zal hebben. Gezien de corona crisis kunnen we de vereiste maatregelen niet voldoende waarborgen om tot een veilig evenement te komen met de hoeveelheid gewenste deelnemers.

 

Lees meer

De vrijwilligerspas

Als vrijwilliger kun je de “Vrijwilligerspas Schiedam & Vlaardingen”  aanvragen, waarmee je leuke kortingen kunt ontvangen. Vanwege de wet AVG dien je vanaf 1 januari 2020 zelf de pas aan te vragen via de website van Klik Vrijwilligers Vlaardingen.

Toon alle items