Nieuws

Uitstekende prestaties van Dion en Daimy in Rijen

Maandag 20 januari

Vandaag reisden Dion en Daimy af richting Rijen voor een van de laatste crosswedstrijden van dit winterseizoen. Met een zeer drassige bovengrond, schitterend weer en een heel leuk parcours hadden beiden er zin in om een goede prestatie neer te zetten.

Lees meer

Ook Joris Tammes verbetert clubrecord 60m horden

Zondag 19 januari

In dit drukke atletiek weekend liet ook Joris Tammes weer van zich horen. In Naaldwijk snelde de C-junior over de 60 meter horden en finishte in 8.86s. Hiermee verbeterde hij zijn eigen clubrecord dat sinds vorig jaar stond op 9.21s. Ook op de meerkamp (60m, ver en kogel)  presteerde hij uitstekend met een eerste plaats.

[Update] Drie nieuwe clubrecords bij indoor Naaldwijk

Vrijdag 17 januari

Vrijdagavond zijn tijdens de indoorwedstrijd in Naaldwijk drie clubrecords verbeterd. Lianne den Dekker verbeterde het 7 jaar oude record op de 60 meter horden bij de meisjes junioren D met 0.05s naar 11.28s. Robin Hassing liep op dezelfde afstand met 0.16s sneller dan haar eigen record en finishte in 9.26s. Levi Verver verbeterde met kogelstoten het clubrecord dat sinds 1982 op naam stond van Jaap Dijksma. Met 12.43 meter stootte hij 3 centimeter verder dan het oude record.

Toon al het nieuws

Agenda

Zaterdag 11 januari

Startersclinic_januari 2020

t/m 11-04-2020 Les gesloten
Maandag 27 januari
20:00 – 22:00

Bestuurs Vergadering

Vrijdag 20 maart
19:30 – 22:30

Algemene Leden Vergadering

Vrijdag 17 april
08:30 – 12:30

Schoolsportdag

Woensdag 22 april
08:30 – 12:30

Schoolsportdag

Toon volledige agenda

Mededelingen

Informatie over clubgebouw

Omdat er thans nog onvoldoende informatie voorhanden is, wordt de bijeenkomst van donderdag 28/11 afgelast. Zodra er meer informatie beschikbaar is, organiseren wij een informatieve bijeenkomst.

Nu ook Instagram via de homepage

Insta

Onze nieuwe Webmaster Jan Aarssen is lekker bezig, op de website zie je nu ook de succesvolle Instagram vermeld staan. Ga ook ons Instagram account volgen en mis niets meer.

Website in onderhoud

onderhoud

De website is in onderhoud maar blijft wel bereikbaar.

Zoals jullie wellicht is opgevallen is de website aan het veranderen.

Er is een kolom mededelingen bijgekomen die bedoeld is voor zaken vanuit de diverse commissies en het bestuur. De nieuws kolom is echt voor het (sport)nieuws; ontwikkelingen en activiteiten van de vereniging. Voorts kijken we nog naar een koppeling met Instagram en hebben verder de menu's wat aangepakt. Het lid worden is nu in twee stappen mogelijk ipv 16 :-) inloggen kan altijd nog, betreft enkel wat traffic en cosmetische veranderingen.

Ook de button Evenementen zal binnenkort toegevoegd worden, hier is dan bijvoorbeeld de Vulcaan Halve Marathon te vinden.

Toon alle items