Nieuws

Clubrecord hink-stap-sprong voor Joris Tammes

Maandag 17 februari

Joris Tammes heeft tijdens het NK indoor voor junioren het clubrecord hinkstapspringen verbeterd. De C-junior (U16) kwam tot een afstand van 11.67 meter, ruim verder dan het oude record dat met 10.96m op naam stond van Rogier Hoogerwerf. Met deze afstand werd Joris knap zesde bij de junioren B (U18).

Lees meer

Komt een feest aan

Dinsdag 11 februari

Aanstaande 18 april gaat het eindelijk weer eens gebeuren, een heus AV Fortuna Lente Feest. 

Lees meer

TOSTI TRAINING 2020

Maandag 10 februari

Zaterdag 7 maart 2020 organiseren wij een super leuke tosti training! Tijdens deze training worden er 4 gave clinics gegeven en zullen er heerlijke tosti’s gemaakt worden.

Lees meer

Goud voor Frederique Welle Donker op NK masters

Zondag 9 februari

Frederique Welle Donker (V60) heeft tijdens de tweede dag van het NK Masters een gouden medaille gewonnen op de 1500 meter. Frederique liep een tijd van 6.10.27 en was daarmee ruim 1,5 seconden sneller dan vorige maand in Gent.

Lees meer

1e dag NK Masters levert vier medailles op

Zaterdag 8 februari

De eerste dag van het NK indoor voor Masters in Apeldoorn leverde Fortuna vier medailles op. Een tweede plaats was er voor Leo van der Aa (M45) op de 60m horden (10.26s) en Ed Shew-a-Tjon (M55) op verspringen (4.54m). Brons werd gescoord door Edwin Wilke (M55) op de 60 meter (8.38s) en opnieuw Leo op polsstokhoogspringen (3.19m).

Toon al het nieuws

Agenda

Zaterdag 11 januari

Startersclinic_januari 2020

t/m 11-04-2020 Les gesloten
Zaterdag 7 maart
11:00 – 14:00

Tosti Training

Vrijdag 20 maart
19:30 – 22:30

Algemene Leden Vergadering

Vrijdag 17 april
08:30 – 12:30

Schoolsportdag

Toon volledige agenda

Mededelingen

De vrijwilligerspas

Als vrijwilliger kun je de “Vrijwilligerspas Schiedam & Vlaardingen”  aanvragen, waarmee je leuke kortingen kunt ontvangen. Vanwege de wet AVG dien je vanaf 1 januari 2020 zelf de pas aan te vragen via de website van Klik Vrijwilligers Vlaardingen.

Informatie over clubgebouw

Omdat er thans nog onvoldoende informatie voorhanden is, wordt de bijeenkomst van donderdag 28/11 afgelast. Zodra er meer informatie beschikbaar is, organiseren wij een informatieve bijeenkomst.

Nu ook Instagram via de homepage

Insta

Onze nieuwe Webmaster Jan Aarssen is lekker bezig, op de website zie je nu ook de succesvolle Instagram vermeld staan. Ga ook ons Instagram account volgen en mis niets meer.

Website in onderhoud

onderhoud

De website is in onderhoud maar blijft wel bereikbaar.

Zoals jullie wellicht is opgevallen is de website aan het veranderen.

Er is een kolom mededelingen bijgekomen die bedoeld is voor zaken vanuit de diverse commissies en het bestuur. De nieuws kolom is echt voor het (sport)nieuws; ontwikkelingen en activiteiten van de vereniging. Voorts kijken we nog naar een koppeling met Instagram en hebben verder de menu's wat aangepakt. Het lid worden is nu in twee stappen mogelijk ipv 16 :-) inloggen kan altijd nog, betreft enkel wat traffic en cosmetische veranderingen.

Ook de button Evenementen zal binnenkort toegevoegd worden, hier is dan bijvoorbeeld de Vulcaan Halve Marathon te vinden.

Toon alle items