Nieuws

Trainingen voor leden 19+

Zondag 10 mei

Vanaf aankomende week kan er weer gesport worden door alle leden van de vereniging. Waar twee weken geleden de jeugd tot 19 jaar weer de baan op mocht, mogen nu alle leden weer deelnemen aan de trainingen.

Lees meer

Corona Update

Woensdag 25 maart

Zoals reeds gecommuniceerd zijn alle trainingen voor zowel de baan- als weg sectie wegens bijzondere omstandigheden geannuleerd tot zeker 1 juni.

Lees meer

Verslag 2e weekend NK masters

Zaterdag 7 maart

Het Nederlands Kampioenschap indoor voor masters was dit jaar verspreid over twee weekenden. Na het succesvolle eerste weekend kwamen zaterdag 22 februari nog drie masters in actie en opnieuw werd er goed gepresteerd.

Lees meer

Robin Hassing Nederlands Kampioen Studenten op 60m horden

Zondag 1 maart

Robin Hassing is zaterdag in Apeldoorn Nederlands Kampioen indoor geworden bij de studenten op de 60 meter horden. Na een degelijke 9.33s in de series knalde ze in de finale naar 9.07s. Hiermee liet ze al haar concurrenten achter zich en verbeterde ze haar eigen eigen clubrecord met 0.19s. Gefeliciteerd Robin!

Toon al het nieuws

Agenda

Dinsdag 7 juli
08:30 – 09:30

Gymles Geuzencollege

12:00 – 13:00

Gymles Geuzencollege

13:30 – 14:30

Gymles Geuzencollege

Woensdag 8 juli
11:00 – 12:00

Gymles Geuzencollege

12:00 – 13:00

Gymles Geuzencollege

Toon volledige agenda

Mededelingen

Protocollen Trainingen Baan

De ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op.

Zo is donderdag jl bekend geworden dat we ook voor de atleten tot en met 18 jaar vrijelijk mogen bewegen zonder de 1.5m regel. Dit betekent niet dat we groepshugs etc gaan doen. Maar sporten als groep is natuurlijk weer mogelijk. Uiteraard wel met 1.5m afstand tot de trainers. Dit gaat in per 1 juni.

 

En als er dergelijke wijzigingen zijn, worden de trainingen en protocollen ook weer anders. De protocollen zijn dan ook weer geactualiseerd en tot nader order van kracht.

Zie bijgevoegde protocol.

 

 

Lees meer

De vrijwilligerspas

Als vrijwilliger kun je de “Vrijwilligerspas Schiedam & Vlaardingen”  aanvragen, waarmee je leuke kortingen kunt ontvangen. Vanwege de wet AVG dien je vanaf 1 januari 2020 zelf de pas aan te vragen via de website van Klik Vrijwilligers Vlaardingen.

Informatie over clubgebouw

Omdat er thans nog onvoldoende informatie voorhanden is, wordt de bijeenkomst van donderdag 28/11 afgelast. Zodra er meer informatie beschikbaar is, organiseren wij een informatieve bijeenkomst.

Nu ook Instagram via de homepage

Insta

Onze nieuwe Webmaster Jan Aarssen is lekker bezig, op de website zie je nu ook de succesvolle Instagram vermeld staan. Ga ook ons Instagram account volgen en mis niets meer.

Toon alle items