Nieuws

Trainingsweek Pupillen

Vrijdag 14 augustus

Beste atleten en ouders,

Wij hopen dat jullie tot nu toe een leuke zomervakantie hebben gehad.

 

Zoals elk jaar organiseren wij in de laatste week van de zomervakantie een trainingsweek. Ook dit jaar zal de trainingsweek weer doorgaan. Dit jaar pakken wij zelfs groter uit dan voorgaande jaren!

 

De trainingsweek zal van 24 t/m 28 augustus plaatsvinden op de baan van A.V. Fortuna. De dagen zullen van 10.00 tot 13.00 uur duren.

Voor deze week hoef je je niet aan- of aftemelden. Wel zouden wij het super gaaf vinden als jullie 5 dagen aanwezig kunnen zijn!

 

Zoals we al zeiden pakken wij deze week nu groter uit dan normaal. Deze trainingsweek is voor iedereen toegankelijk, dus neem vooral je vriendjes, vriendinnetjes, neefjes en nichtjes mee!

 

Ook zullen wij deze week meer doen dan alleen atletiek. Zo hebben wij een diëtist uitgenodigd die samen met jullie spellen over gezonde voeding gaat doen. Ook maken jullie bij haar clinic jullie eigen gezonde lunch.

Verder hebben wij allerlei leuke samenwerkingsspelletjes verzonnen. Wij zijn benieuwd wie er het snelste over de stormbaan kan komen!

 

Tijdens deze week zal er ook elke dag gezellig met elkaar geluncht worden op de baan. Neem elke dag voldoende drinken en eten mee! Let erop dat je op de dinsdag al voor een deel je eigen lunch gaat maken bij de diëtiste.

 

Wij kijken heel erg uit naar deze week en wij hopen jullie ook! We zien jullie graag samen met jullie vriendjes en vriendinnetjes maandag de 24e.

 

Namens de trainers,

Jowie Robbemond en Jort van der Voorden

 

Nieuwsbericht bestuur

Vrijdag 24 juli

Gisteren is het bestuur bijeen geweest om te vergaderen over het plotselinge vertrek van het bestuurslid baan - jeugdatletiek begin deze week.

Lees meer

Beginnen met hardlopen

Maandag 20 juli

Op zaterdagochtend 5 september 2020 om 8.30 uur starten we met het Startersclinic hardloopprogramma. Een cursus voor beginnende hardlopers.

Lees meer

Snelle 3000m steeple van Kristel van den Berg

Zondag 9 augustus

Kristel van den Berg heeft zaterdagavond in het Zwitserse Regensdorf een snelle 3000 meter steeple. Onder warme omstandigheden liep ze een knappe 10.23.74, waarmee ze slechts 5 seconden verwijderd bleef van haar clubrecord.

 

Toon al het nieuws

Agenda

Dinsdag 18 augustus
08:30 – 17:00

Schoolsportdag

Maandag 24 augustus
10:00 – 13:00

Trainingsweek Pupillen

t/m 28-08-2020
Maandag 31 augustus
20:00 – 22:00

Bestuursvergadering

Dinsdag 1 september
10:50 – 16:05

Gymles Geuzencollege

Woensdag 2 september
09:00 – 16:05

Gymles Geuzencollege

Toon volledige agenda

Mededelingen

Protocollen Trainingen Baan

De ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op.

Zo is donderdag jl bekend geworden dat we ook voor de atleten tot en met 18 jaar vrijelijk mogen bewegen zonder de 1.5m regel. Dit betekent niet dat we groepshugs etc gaan doen. Maar sporten als groep is natuurlijk weer mogelijk. Uiteraard wel met 1.5m afstand tot de trainers. Dit gaat in per 1 juni.

 

En als er dergelijke wijzigingen zijn, worden de trainingen en protocollen ook weer anders. De protocollen zijn dan ook weer geactualiseerd en tot nader order van kracht.

Zie bijgevoegde protocol.

 

 

Lees meer

De vrijwilligerspas

Als vrijwilliger kun je de “Vrijwilligerspas Schiedam & Vlaardingen”  aanvragen, waarmee je leuke kortingen kunt ontvangen. Vanwege de wet AVG dien je vanaf 1 januari 2020 zelf de pas aan te vragen via de website van Klik Vrijwilligers Vlaardingen.

Informatie over clubgebouw

Omdat er thans nog onvoldoende informatie voorhanden is, wordt de bijeenkomst van donderdag 28/11 afgelast. Zodra er meer informatie beschikbaar is, organiseren wij een informatieve bijeenkomst.

Nu ook Instagram via de homepage

Insta

Onze nieuwe Webmaster Jan Aarssen is lekker bezig, op de website zie je nu ook de succesvolle Instagram vermeld staan. Ga ook ons Instagram account volgen en mis niets meer.

Toon alle items