Nieuws

Nieuwsbericht bestuur

Vrijdag 24 juli

Gisteren is het bestuur bijeen geweest om te vergaderen over het plotselinge vertrek van het bestuurslid baan - jeugdatletiek begin deze week.

Lees meer

Beginnen met hardlopen

Maandag 20 juli

Op zaterdagochtend 5 september 2020 om 8.30 uur starten we met het Startersclinic hardloopprogramma. Een cursus voor beginnende hardlopers.

Lees meer

Nieuw clubrecord 1500m voor Kristel van den Berg

Maandag 3 augustus

Kristel van den Berg heeft afgelopen zaterdag in Ede haar eigen clubrecord 1500 meter verbeterd. Ze finishte in de knappe tijd van 4.24.34, drie seconden sneller dan haar oude record. Komende zaterdag zal zij in Zwitserland deelnemen aan de 3000 meter steeple.

Clubrecord discuswerpen voor Levi Verver

Zondag 12 juli
Levi Verver

De tweede wedstrijddag van dit prille outdoorseizoen is het direct raak. In Grootebroek verbetert eerstejaars senior Levi Verver zijn eigen clubrecord discuswerpen met 8 centimeter en komt tot een afstand van 40.38 meter.

Foto: Bjorn Paree

Toon al het nieuws

Agenda

Dinsdag 18 augustus
08:30 – 17:00

Schoolsportdag

Maandag 31 augustus
20:00 – 22:00

Bestuursvergadering

Dinsdag 1 september
10:50 – 16:05

Gymles Geuzencollege

Woensdag 2 september
09:00 – 16:05

Gymles Geuzencollege

Vrijdag 4 september
09:00 – 14:30

Gymles Geuzencollege

Toon volledige agenda

Mededelingen

Protocollen Trainingen Baan

De ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op.

Zo is donderdag jl bekend geworden dat we ook voor de atleten tot en met 18 jaar vrijelijk mogen bewegen zonder de 1.5m regel. Dit betekent niet dat we groepshugs etc gaan doen. Maar sporten als groep is natuurlijk weer mogelijk. Uiteraard wel met 1.5m afstand tot de trainers. Dit gaat in per 1 juni.

 

En als er dergelijke wijzigingen zijn, worden de trainingen en protocollen ook weer anders. De protocollen zijn dan ook weer geactualiseerd en tot nader order van kracht.

Zie bijgevoegde protocol.

 

 

Lees meer

De vrijwilligerspas

Als vrijwilliger kun je de “Vrijwilligerspas Schiedam & Vlaardingen”  aanvragen, waarmee je leuke kortingen kunt ontvangen. Vanwege de wet AVG dien je vanaf 1 januari 2020 zelf de pas aan te vragen via de website van Klik Vrijwilligers Vlaardingen.

Informatie over clubgebouw

Omdat er thans nog onvoldoende informatie voorhanden is, wordt de bijeenkomst van donderdag 28/11 afgelast. Zodra er meer informatie beschikbaar is, organiseren wij een informatieve bijeenkomst.

Nu ook Instagram via de homepage

Insta

Onze nieuwe Webmaster Jan Aarssen is lekker bezig, op de website zie je nu ook de succesvolle Instagram vermeld staan. Ga ook ons Instagram account volgen en mis niets meer.

Toon alle items

Instagram