Nieuws

Trainingen voor leden 19+

Zondag 10 mei

Vanaf aankomende week kan er weer gesport worden door alle leden van de vereniging. Waar twee weken geleden de jeugd tot 19 jaar weer de baan op mocht, mogen nu alle leden weer deelnemen aan de trainingen.

Lees meer

Corona Update

Woensdag 25 maart

Zoals reeds gecommuniceerd zijn alle trainingen voor zowel de baan- als weg sectie wegens bijzondere omstandigheden geannuleerd tot zeker 1 juni.

Lees meer

Tosti training 2020

Maandag 9 maart

Afgelopen zaterdag was het weer een fantastisch feest op de atletiekbaan van Fortuna, want de tosti was een groot succes! Met maar liefst 97 deelnemers was de opkomst super groot. Veel atleten deden samen met hun ouders, vriendjes, vriendinnetjes etc. mee aan deze training.

Lees meer

Verslag 2e weekend NK masters

Zaterdag 7 maart

Het Nederlands Kampioenschap indoor voor masters was dit jaar verspreid over twee weekenden. Na het succesvolle eerste weekend kwamen zaterdag 22 februari nog drie masters in actie en opnieuw werd er goed gepresteerd.

Lees meer
Toon al het nieuws

Agenda

Donderdag 4 juni
08:30 – 12:30

Schoolsportdag GEANNULEERD

Woensdag 17 juni
08:30 – 12:30

Schoolsportdag GEANNULEERD

Maandag 29 juni
20:00 – 22:00

Bestuursvergadering

Donderdag 2 juli
08:30 – 12:30

Schoolsportdag GEANNULEERD

Maandag 27 juli
20:00 – 22:00

Bestuursvergadering

Toon volledige agenda

Mededelingen

De vrijwilligerspas

Als vrijwilliger kun je de “Vrijwilligerspas Schiedam & Vlaardingen”  aanvragen, waarmee je leuke kortingen kunt ontvangen. Vanwege de wet AVG dien je vanaf 1 januari 2020 zelf de pas aan te vragen via de website van Klik Vrijwilligers Vlaardingen.

Informatie over clubgebouw

Omdat er thans nog onvoldoende informatie voorhanden is, wordt de bijeenkomst van donderdag 28/11 afgelast. Zodra er meer informatie beschikbaar is, organiseren wij een informatieve bijeenkomst.

Nu ook Instagram via de homepage

Insta

Onze nieuwe Webmaster Jan Aarssen is lekker bezig, op de website zie je nu ook de succesvolle Instagram vermeld staan. Ga ook ons Instagram account volgen en mis niets meer.

Website in onderhoud

onderhoud

De website is in onderhoud maar blijft wel bereikbaar.

Zoals jullie wellicht is opgevallen is de website aan het veranderen.

Er is een kolom mededelingen bijgekomen die bedoeld is voor zaken vanuit de diverse commissies en het bestuur. De nieuws kolom is echt voor het (sport)nieuws; ontwikkelingen en activiteiten van de vereniging. Voorts kijken we nog naar een koppeling met Instagram en hebben verder de menu's wat aangepakt. Het lid worden is nu in twee stappen mogelijk ipv 16 :-) inloggen kan altijd nog, betreft enkel wat traffic en cosmetische veranderingen.

Ook de button Evenementen zal binnenkort toegevoegd worden, hier is dan bijvoorbeeld de Vulcaan Halve Marathon te vinden.

Toon alle items

Instagram